Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Σταυρός 306ος...


Οι εκλογές για την περιφέρεια τελείωσαν...Η πρώτη δήλωση του Αντώνη Ανηψητάκη δίνει το στίγμα και για την επόμενη μέρα. Το πολιτικό μας ταξίδι...

Το εκλογικό σύστημα "ανέδειξε" τους... μονομάχους. Όχι ο πολίτης με την ψήφο του. Ας είναι. Συνεχίζουμε, "διακριτοί και συνθετικοί", ακόμη πιο ώριμοι! Η κίνηση είναι το διαφορετικό στην περιφέρεια Κρήτης. Αυτό θα γίνει απόλυτα κατανοητό τα πέντε χρόνια που έχουμε μπροστά μας. Όραμα.σχεδιασμός, συννενόηση, συμβιβασμός, σύνθεση και πράξη. Εμείς η μικρή κίνηση θέλουμε και μπορούμε να ηγεμονεύσουμε πολιτικά.

Ο γράφων είχε μια μοναδική ευκαιρία. Άνοιξε λίγο την καθημερινότητά του. Μια σειρά στο βιογραφικό του η συμμετοχή στο ψηφδέλτιο της κίνησης "Μια Κρήτη Περιβάλλον Άνθρωπος". Μέσα από το "τετράδιο" θα μεταφέρει ιστορίες, στιγμιότυπα, σχόλια και σημειώσεις αυτής της προεκλογικής περιόδου... Τριακόσιοι επτά σταυροί καταμετρήθηκαν στα...αριστερά του ονόματός του.

Η νέα καθημερινή στήλη -σήμερα η πρώτη εγγραφή- θα επιχειρήσει να "καταγράψει" τους τριακόσιους έξι συμπολίτες μας. [+ 1 ο ίδιος!]. Έτσι, από το τέλος -σταυρός 306ος- μέχρι την αρχή στον 2ο σταυρό και για δέκα μήνες θα ανταμώσουμε φίλους, συντρόφους συνυποψηφίους, πρώην ερωμένες, συμμαθητές, συγγενείς. Το προσωπικό ταξίδι ξεκινά...Με μουσική και τραγούδι θα γίνονται αυτές οι εγγραφές.


Σταυρός 306ος ...



Δεν τα κατάφερε να πείσει εκείνες τις...κυρίες που χτενίζει. Μου φθάνει και μου περισσεύει που με θυμήθηκε! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου